Indul a jelölés a 2017 évi Év Tájépítésze-díjra

Möfösz / Hírek / Indul a jelölés a 2017 évi Év Tájépítésze-díjra

Indul a jelölés a 2017 évi Év Tájépítésze-díjra

Szerző
Kategória Hírek

Indul a jelölés a 2017 évi Év Tájépítésze-díjra
(sajtóközlemény)
A Magyar Építész Kamara Táj- és Kertépítészeti Tagozata, a Magyar Tájépítészek Szövetsége és a Semmelrock Stein+Design Kft idén hatodik alkalommal indítja el az Év Tájépítésze és az Év Junior Tájépítésze díjak jelölési folyamatát. – A díjak az elmúlt évekhez hasonlóan 2017 április 26-án, a Tájépítészet Hónapja rendezvénysorozat keretében kerülnek majd átadásra.

Jelölés az Év Tájépítésze-díjra

A senior kategóriában elindult és december 31-ig nyitva áll a jelölés lehetősége a díj honlapján az Év Tájépítésze Díj menüpont alatt. Bárki jelölhet. Jelölni anonim módon lehet a honlapon található űrlap kitöltésével és beküldésével. A jelöléseket a felkért szakmai zsűrink értékeli benyújtott életrajz alapján, és ezek alapján jelöli ki az 5 döntőst.

Év Junior Tájépítésze regisztráció az ötletpályázatra

A junior kategóriában önállóan, egyénileg kell jelentkezni a honlapon található űrlap kitöltésével az Év Junior Tájépítésze Díj menüpont alatt. A jelentkező tájépítész hallgatók és 3 évnél nem régebben végzettek automatikusan kapnak visszaigazolást és jelszavas belépési lehetőséget a honlap zárt felületére, ahonnan a kiírt ötletpályázattal kapcsolatos minden információ letölthető. Ide kell majd fel kell tölteniük a zsűri számára anonim pályázatukat is. A jelentkezők között még idén megosztjuk a pályázati célterület paramétereit. A junior-ok jelentkezésüket online 2017. február 28-ig leadhatják ez egyben a pályaművek feltöltésének végső határideje is.

A zsűri összetétele

A díjakat elbíráló szakmai zsűri kilenc tagú, elnöke az előző év Ormos Imre-emlékérmese. Az idei zsűrit ennek megfelelően Komlósné Hlatky Katalin vezeti. Külföldi zsűritagunk Eric Luiten, a Landscape Architecture Europe szerkesztőbizottság elnöke lesz. A zsűribe a Magyar Építész Kamara Táj- és Kertépítészeti Tagozata, az Magyar Tájépítészek Szövetsége, a Semmelrock, a SZIE Tájépítészeti Kar, a Magyar Kertépítők Országos Szövetsége, a Magyar Önkormányzati Főkertészek Szövetsége és a Magyar Építőművészek Szövetsége delegál tagokat.

A zsűri tagjairól és a zsűrizési szempontokról bővebben a honlap Zsűrizés menüpontjában találhatók információk.
A díjról és az eddigi díjazottakról bővebben:

http://evtajepitesze.hu/a-dijrol
kapcsolat: www.evtajepitesze.hu

Legutóbbi hírek

Szóljon hozzá

Írjon nekünk!

Amennyiben kérdése lenne, kérjük írjon nekünk.

Kezdje el beírni a keresett témát, és nyomja meg az Entert a kereséshez

mofosz_slide_logobp1